Öppettider

Butik

Mån-Fre: 09.00 - 17:30

Lör: 09.00-12.00

Lunch: 13.00-14.00

Verkstad

Mån-Fre: 08.00-17.00

Lunch: 13.00-14.00

Kontakt

Tel: 0481-63055

Email: alghults.cykel@telia.com

Fax: 0481-63475

Mobil: 0705841041

Adress: Lenhovdavägen 2,
360 76 Älghult

Cyklar & mopeder


Vi har 60 års erfarenhet när det gäller cyklar och mopeder. Vi har noggrant valt ut en mix av leverantörer som skall tillgodose både olika behov och skiftande prislägen. Vi har även begagnade cyklar och mopeder. Allt begagnat är nyservat och kommer med garanti. I vår verkstad hjälper vi dig serva eller reparera din moped. Vi har även stort sortiment av reservdelar. Välkommen till din mopedhandlare i Älghult! Titta gärna in till oss för att se vad vi har på lager just nu. Välkommen till en ”riktig” servande cykel- och mopedhandlare.

cykel-skeppshult

Cyklar

Vi har ett brett sortiment av cyklar från välkända märken som Skeppshult, Giant, Marvil och Promovec. Oavsett om du vill ha en enkel barncykel, en avancerad mountainbike eller kanske en cykel som passar för att pendla till jobbet med så kan vi hjälpa dig hitta det. Vi har cykelmodeller i olika prissegment men de har alla en sak gemensamt – det är bra cyklar med hög kvalitet.

Vi har reservdelar till de flesta på marknaden förekommande cykelmärkena. I vår cykelverkstad kan vi hjälpa dig med allt från att byta däck till att justera växlarna eller göra en vårservice på din cykel.

moped-Rieju

Mopeder

Vi säljer mopeder klass 1 och klass 2. Så kallade EU-mopeder hittar du hos oss. Vi kan även hjälpa dig hitta rätt i frågor som rör mopedkörkort.

Rieju är ett spanskt märke som startade sin tillverkning redan 1934. Utmärkande för mopederna från Rieju är att de är lättkörda med fokus på både säkerhet och körupplevelse. Mopederna finns i flera utföranden och det brukar finnas minst en mopedmodell för varje typ av förare. Rieju MRT 50 är en storsäljare som passar dig som vill ha en ”crossmoppe”. Titta in till oss för att provsitta och känna efter vilken moped som passar dig.

Vi har även mopeder från Sym. En scooter från SYM är en perfekt moped för dig som vill åka kostnadseffektivt. Snabbare än bussen. Sym är en rymlig och bekväm moped. 4-taktsmotorn gör den stark och bränslesnål. Förvaringsutrymme under sadel och möjlighet att montera packbox på pakethållare. Roliga och pigga att köra.